Tuesday, February 28, 2012

Pre-Opening KidZania

Last Saturday my husband got the invitation to the Kidzania.. so apa lagi haruslah mak yg super excited kann.. hehehe... moh layan gambo... gambar banyak ni... jgn uols muntah sudah..

The bridge... from curve to KidZania


peng-gayat rupanya makcik nih... hahaha


mak dare pengit-tan dan anak2 dara pingitan nya.. ;P


err... ada kutu tak? hehehe

nak check in kt LCCT... ehh.. tetiba plakk... kt kaunter nk redeem voucher

kelas uolsss... ala ala tiket kapei terobangg... hahaha... maap yer mak jakun sket

tu dia bg cheque utk pg cashkan ke duit Kidzos.. bukan ringgit yer

boarding pass.. ;P

jam ben-10.. hahaha.. bukan lah ni tag for security purpose.. err maap model tgn bervulu.. hahaha.. bukan i tauuu

kene scan dulu


masuk2 kedai gifts... terasa kt obersi kan.. ;P

masuk2 diorang tgh nari lagu KidZania... every hour rasenye nanti ada keluar lagu KidZania pastu diorang ni menari nari la...


tengok, semua happy jerrr...

berpusing2 dah mcm hindustan... kekeke

The hospital.. KPJ punya..


Stesen minyak...

hotel yg selalu terbakar... hahaha... kesiann...

beauty saloon... uols tgk lah muka sape yg lebih excited.. harus i kannn... hahaha...



pelanggan palik kepochi... tu yg bebaju gaun biru.. hahaha

rumah terbakarrrr panggil bombaaaa, bomba datang berlumba lumbaaaa...

sakit gigi? klinik gigi ada... tapi takut gigi yg elok tak berlubang jadi berlubang... hehehe...

teater...

ni boutique ni ada modeling class dgn runaway show.. kiut jer kan.. kalau i baya marissa rasanye dok sini xkeluar2 dah.. kahkahkah

model tengah menayang duit Kidzos

kat kelas painting... ehh dah mcm cikgu plak i nih.. hahaha

ehh dah kat saloon balik.. sebenarnye tadi lupa nk tukar kan cheq tu ke duit kidzos... semua sini masuk kene bayar guna diut Kidzos tu... ada 50 jer dia... habis duit anak2 kene keje yea... haaa... jgn ingat nk joliiii jer... rasa duit xcukup gi kerja.. baguss.. jgn jadi mcm mummy.. duit habis sengih je laaa... lalalaaaaa..

ewahhh.. feeling retis ke dik

face painting

tgh belajar catwalk... hahaha.. Zara zara... habis hancus runaway...


ewahhh anak dara i..

sebenarnya banyak gambar but then xlarat nak tepek... so ini je la yg mampu ku berikan... ewahhh... so, conclusion yg i boleh bg tempat a bit sempit and kecik la... hari tu pg pun mcm pening kepala ku sbb semua ada.. tok,pah,makcik,pakcik,kakak,abang ehh semua la ada... pastu kalau anak uols belum lagi independent harus kene bawak sorang lagi anak sedara ke anak kawan ke yg dh besar yg boleh diharap utk guide diorang kat dalam atau sebagai kawan lah.. sebabnya kita dalam tu xboleh masuk.. anak2 jer.. jadi kadang2 ada tempat yg anak2 xnak masuk.. so sangat rugi lah kan... kita nak diorang masuk to try each of the section... kalau tak try rugi lah... atau pun tunggu diorang dah masuk sekolah darjah 1 or darjah 2 baru best... xde letih kita nak suruh dia buat apa... n diorang pun dah tahu nk appreciate benda2 ni semua...

So, hari ni dah officially open to public.. apa lagi, cuti sekolah minggu depan kan? GI LAH TERJAHH!!! ;D

4 comments:

  1. wowie tq 4 da pic bole la pg terjah lps neh hehe

    ReplyDelete
  2. ur pleasure.. ;).. gi terjah.. mmg best gile!!

    ReplyDelete
  3. suka cara awak cerita... mencuit hati... hahaha....

    ReplyDelete