Monday, September 12, 2011

owhhh... I AM HUSBANDLESS FOR.........

4 HARI JER!! ceh itu pun kecoh.. hehehe... so hari ni hari isnin sampai ler hari khamis (insya allah) I am on my own.. nk manage the kids jer la.. tp xla sorang2 pun.. ada parents i.. skang ni i kt my parents house... tp still pagi and petang balik rumah jap.. bukak lampu tutup lampu... ingat ptg karang nk pg balik nk settle kan kain yg xberbasih dgn nk angkat kain yg dh bersidai 2 hari.. semlm nk angkat still lembap.. hari ni pun cuaca mcm mendunggggg jer...


ape rasenye bila suami xde nih? ni kira not la my first time kena tinggal... byk kali tp last rasanya masa TD pg Dubai for 5 days... itu yg lamanye pun... yg lain2 kejap jer.. satu mlm jer.... sooo, setakat ni ok lg lah.. cuma biasalah xde tempat nk mengadu domba, nk bergelak ketawa, bertepuk tampar terasa ler kekosongan tu.. tp ada 2 lil munchkins ni.. xde la boring sgt.. tp semlm marissa dh tanya baba dia pg mana, asyik suka balik lambat katanye... padahal dh berkabor kate baba pg KL, pg work.. thursday baru baba balik... ntah ape dia pk mase tu pun ntah.. pastu nanesss... bila dia nanesss awak pun sebak.. hehh.. yg sorang lg tu? hari ni saje dh habih sepeket makanan ikan.. penuh dlm kolam ngan kt lantai berterabur... NENEK? garu kepala ngan poket sbb makanan ikan tu baru beli... kikiki... hadoiii... baru first day dh mcm2 hal la zara nih..


oh ya... hari ni i puasa.. puasa ganti.. tgh husbandless ni ler senang nk puasa ganti sbb i ada 7 hari nk kene ganti.. tp rase2nye lebih.. sbb masa start puasa on the 2nd day tu ada staining sikit.. so rase was2 jdkan ler dianye 8 hari.. nk senang buat jer puasa isnin khamis... qado yg mana rase2 tertinggal xingat ke kan... tp so far semua dh berganti cuma mungkin kdg2 kita miscount ke ape ke kan..

hari tgh hujan renyai2 nih... nk pg mandi pastu golek2 atas katil balik lah.. sbb semlm xbrapa nk nyenyak nak tido.. tido pun dh lambat pastu kejap2 jaga, kejap jaga... bukan sbb laki xde.. hehehe.. mmg cenggitulah i setiap kali ubah tempat tido.. lupa pulak nk bawak bantal tido sendiri.. kalau bawak bantal sendiri tu nyenyak sikit ler tido.. ok lahh.. cau cin cau dulu... kalau i rajin i hapdet lagi.. ;)


1 comment:

  1. sabau erk kakak slimm...kena bzkan diri selalu hehehhe

    ReplyDelete