Friday, June 29, 2012

13 yrs together......

30 June 1999 was the date that we both agreed that u are my bf and i was ur gf... tetiba mcm kelakar plak okehh.... hahaha... ambik tarikh ni sbb senang nk ingat... hahaha... weols kenal tru internet... zaman tu kan pemes chatting chatting nih... skali ko org sekampung jer... lg senang la nk pg ngedet (dating letewww) ... dh hari2 jumpa pastu mcm sherashi bershamaa kannn, terus couple... kenal 2 mgu jer.. gile.. tp entah rasa mcm senang nk masuk...

4 tahun berkawan kitaorg ambik keputusan utk mengikat tali pertunangan... dlm tempoh 4 thn tu la mcm2 berlaku... putus toksah kata lahh... sampai at one stage i mmg dh xnk terima dia langsung dlm hidup i... tp mak i lah yg pujuk... TD? dia ada pujuk tp i kan keras hati... kata itu, itu lah.... nampak jer i lembut... tp hati i keras... tp keras mcm kerak nasi... kikiki... siram air lelama lembut la... kalau keras mcm batu susah... ;P

kalau tak kerana my mom xde lah i bg dia chance yg ke brapa... masa sambung balik tu terus decide jom lah  bertunang... haku pun dh malas nk on ngan org lain, nk start benda yg sama... soooo decide sambung je lah ngan mamat nih... hahaha... kita tunang pastu kawin... xde pening2.. ;P  KONON... xtau setahun sebelum nk kawin tu pun hazab... melambung cincin tunang aku buat! muahahaha.... lg 2 bulan nk call off the wedding.. xke giler... melompat org tua aku... skali lagi, mak aku jugak yg tukang pujuk aku... besar jasa dia kt sini... kalau tak xde keluar marissa ngan zara... hahaha...

cenggitulah... diam xdiam 13 tahun dh kitaorg know each other... 13 thn dah we in the relationship.. 13 tahun jugak lah kitaorg bergaduh.. muahahaha... tp apa2 pun he is MY BEST COMPANION




see... weols mmg sehati sejiwa...
hahaha...
dua2 matakeatas apehal?
;P

2 comments:

  1. happy coupledom anniversary akak n hubby..lama tu 13 years..hehe

    ReplyDelete