Wednesday, June 27, 2012

Hooooyeahhhh!!!

Dengan senyum lebar saya umumkan.............

*
*
*
*
*
*
*
*
Laptop dh ok... ekekeke.... ape? ingat i peknen ke?? ohhhhhh itu mmg ada dlm perancangan tp maybe next yr... sbb tahun dpn Zara dh masuk kindy jd kalau i peknen boleh ler layan mabuk tonggang tebalik sorang2... pastu kalau ada ape2 hal my mom boleh dtg teman sbb adik bongsu i dh habis SPM... jd sonang sikit... ewahhh.... tetiba cakap pasal peknen ni ape hal? hahaha.... kengkonon nk lg 2 pasang lelaki, pastu bajet nk branak b4 35... tahun depan dh 32 kan.. ooo sempat sempat lagi... hahaha... keji btul statement... 

Eh nk citer pasal laptop kan.. haaa, dh ok hasil godek2 mekgeber xbertauliah... sape lg kalo tak laki i... wink wink... terus rasa wahhh hebat laki i nih... muahahahaha.... semua boleh buat kecuali masak... hehehe.... kalau suh goreng nugget kan, dlm 10 tu 2 jer xhangus... ;P  kalau yg lain2 tu ok laaa..... kalau dia dtg bab rajin tu habis berkilat rumah... kan honey kan? ;P  matik lah muntah puji laki sendiri kan.... 

Bila laptop dh ok ni baru syok skit nk menulih... elehhh, mcm la kita tu top blogger... hahaha... yg lebihnye dok melangut... godek2 itu, godek2 ini.... boring kang, tutup laptop buat ler keje rumah... ye lah dok rumah ni benda yg sama kita buat... kdg dh siap settle mlm semlm, so bgn pagi kurang ler sikit keje nye... mcm hari ni kurang sikit keje sbb semlm dh settle lipat kain and basuh semua... harini buat yg rutin jer, sapu ngan mop.. pastu lap2 habuk... hari ini rasa malas benor nk masak.... so nasi awal2 pagi lg dh tanak... lauk je xmasak lagi.. zara tu senang... telur ngan kicap pun jln... ingat kejap lg buat sup ayam.. letak semua sayur2 (kata malas kan) ... pastu celur bihun... sbb marissa tu dia dh boring mkn nasi... so bihun utk dia, nasi utk zara... bapak dia kang pilih ler yg mana2... ;P   mudahkan keje i? hahaha.... i bukan apa... tgh mengurangkan keje2 dapur... jari2 i kene infection... so, doc kata kalau boleh pkai glove... susah la pkai glove sbbnye kita dok rumah ni, kejap2 basuh pinggan, kejap2 basuh botol, kejap2 basuh cwn... leceh kan... ini pun ayam nk cuci pun i xtahu nk buat mcm mana.... terpaksa la kot pkai plastik sbb glove xde... hehehe...  haritu pegang ikan pun blasah pegang dgn pengepit... lumur kunyit ikan ke, ayam ke pun pkai sudu... haha... dh rasa mcm cacat pulak.. haihh... memacam... 

ooohhh gelap la pulak kt luar nih... laaa hujan rupanyeee... ehhh... jom2 tido.... ;P

2 comments:

  1. ooo sampai kena infection uuu...take care babe, memang tak dan nak pakai glove bagai...hehehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah.. leceh kan nk pkai glove berbagai

      Delete