Wednesday, March 23, 2011

KURUS PART 2!!

Yaaaa... di mana tadi kita berhenti.... ohh, saya berjaya turunkan berat badan sampai brapa kan? hahaha... selama 2 tahun saya berusaha, kejap turun, kejap naik... kejap2 penimbang tu i nyorok jaaaauuuhhhhh dalam dalam uuuuu... hahaha... kdg2 xde keroje hari2 pagi ptg siang mlm timbang berat bdn bila tgh diet kaw kaw! mkn setakat apple sebijik pastu pi eksesais terkangkang koyak sorang2 kan... haruslah feeling sehari turun sekilo (OH! JGN TIRU!!!).. sampai lah berat adalah di antara 59-62... kalau makan terlebih kt 62kg lah.. kalau diet diet diet turun la balik 59kg.. :P Ape jenis pendiet la mawar oiii...


mak melah bersama anak belaan
kuruih ke dak? kuruih ke tidaaakkk?? ;P


jadi, dh dpt target ke fasa pertama, mestilah mau target ke pasa ke-2 plak kan.. ma-sa-e-lah nye disini, saya mau turun lagi 5 kilo tapi 5 kilo tu mcm degil kedekiang! xmo turun, walaupun mcm2 dh buat.. mungkin saya patut ke SLIMMING CENTER? hahaha bajet bajet duet adalah bertaburan atas lantai kt rumah ni skang.. ishh patutnye la kan deme tu seponsor ler org2 biasa mcm kita ye dak? asik retiss jer.. dh ler depa byk duhett, dpt sponsor lagi.. huhu.. ( err, aishah sinclair jgn mare i ;P )

ok, dh melalut dah... back to our discussion (padahal ckp sengsorang ;P )ehehe... mungkin saya patuttttt GIGIH lagi utk pasa ke-2 nih.. dannnn i think, i nak start my weight loss journal.. amacam? ok tak? bende ape mkn? mkn byk mane? aktiviti ape dh buat and berat yg dh turun... since xbyk i target to loose 1kg for a week.. xbyk kan? tapi SEKSA hokaayy!! sapa mau join sila kabor kt teman yeerr... boleh la kita same same dengki mendengki ehhh tlg menolong bg pendorong sesama kita kan...

sesape ade tips tips yg bagus bgtahu ler kt sini.. jgn share sorang2, xbaik! ok jumpa next post, TATA!!

2 comments:

  1. boleh boleh kite share hahahah....

    ReplyDelete
  2. ahahaha... yer mari kita mulakan dgn sekarang! ;P

    ReplyDelete