Monday, April 18, 2011

MAK SOOKAAA!!

ok ni nk sambung cerite td... kan i ckp i rambang mata kan... mmg rambang betul... sbb giler aahh beli 3 helai just 23 hengget ada, 11 hengget ada.. kira berbaloi la... maybe ada org mcm xbrapa nk pkai baju2 from f.o.s or reject... i ngaku.. i blasah jer... janji baju tu benangnye xdela jahit kt luar... zip terbalik ke ape ke kan.. so as long mcm ok i hangkut jer... so apa lg... kira kira kira... cari cari cari... dahhh... hambik ko 3 helai baju, 3 helai jeans and SATU SAJE seluar pkai kt rumah... kekeke... ok la tu...

so ini ler hasil pembelian.... bukan niat menunjuk yea sekadar berkongsi.. alaa bukannye beli baju memahal pun kan...hehehe ape ape pun i SOKAAA taww beli byk ni tp in total xsampai seratus tawww...






f.o.s jerrrr



ni seluar jeans tu... sedap pun sedap
boleh konyah.. ehhh... strecthable
pastu kan pastu kan...
i xpasti ler size ni betui ke dak
sbb f.o.s punye kan
tp ni utk petite
and me wearing size
4P!!
hahaha... rasa mau guling sekarang!
;PPPP
ehh.. uols jgn jeles taw
entah betul ke dak sizenye
nti i pg fitting kt kedai yg senonoh skit sizenye k..
kt ipoh ni MNG ler yg ade pun
tp size 4P tu pun besor sket tau..
ada size 2P tp tang perut ler xmembantu langsung
dh ala2 iklan butang terplantin tu
kekeke...
xpe.. i beli jugak bg pembakar semangat!!
;P


2 comments:

  1. akekekee i soka sinun...tambah2 kalo dia offer buy 1 free 1 akikikiki

    ReplyDelete